Vacature: Medewerker Bedrijfsrestaurant
(nr.: OP1007-50)

Lokatie: Nieuw Vennep
Aanstelling: Parttime

Voor een relatie in Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een medewerker bedrijfsrestaurant.
Het bedrijf bestaat uit een landelijk opererend netwerk dat zo'n 900 professionele ondernemers in de assurantiebranche ondersteunt op o.a. het gebied van opleidingen & trainingen, marketing & communicatie, hypotheken en internet.
Algemene omschrijving functie: Als medewerker bedrijfsrestaurant heb je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse inkoop van benodigdheden voor het bereiden van de lunch. Het maken van mise- en place en het klaarzetten van lunch in de counter. Je onderhoud de keuken en zorgt voor het schoonmaken van de apparatuur, materiaal en het meubilair. Tevens verzorg je de koffieautomaten in de pantry's.
Functie-eisen: Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent energiek, klantgericht, representatief, flexibel en je toont initiatief. je hebt een vakgerichte horecaopleiding op MBO-niveau en je hebt kennis van hygiëne voorschriften (HACCP). Je vindt het een uitdaging om gezonde en gevarieerde lunches voor collega's (counter), directie en groepen (zoals cursisten) te verzorgen. Ervaring in de catering is gewenst, maar niet essentieel.

Interesse: meld je aan (vermeld bij opmerking/wensen het vacaturenr.: OP1007-50)

 
Copyright © 2005, Horeca uitzendbureau All-round kelners bv • Laatste update: 03-02-2008 • Contact Sitemap