Opdrachtgevers

Maatwerk, de juiste persoon op de juiste plek is ons motto. Voordat wij een medewerker naar u toe sturen heeft deze bij ons een interne opleiding succesvol afgerond en/of heeft deze ruime ervaring binnen de horeca. De interne opleiding bestaat uit horeca theorie, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan gastvrijheid, punctualiteit en persoonlijke-hygiëne. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit van onze medewerkers.

Onze bereikbaarheid is iets waar wij erg aan hechten. U kunt ons zeven dagen per week en ook buiten de normale kantoor uren bereiken. We begrijpen dat dit een pure noodzaak is, om een goede partner voor u te zijn. Alleen op deze manier kunnen wij uw 'last minute' opdrachten vervullen. U krijgt vannuit onze vestiging één centraal aanspreekpunt, deze contactpersoon behandelt uw aanvraag(en) en zal de eerste keer altijd persoonlijk kennis komen maken om uw specifieke wensen door te nemen en de lokatie te bekijken. Wij vinden dit alles essentieel voor een goede samenwerking.

Hier vindt u meer informatie over: Detachering, Werving & Selectie en het plaatsen van een vacature-advertentie (éénmalige kosten € 25,-)

 
Copyright © 2005, Horeca uitzendbureau All-round kelners bv • Laatste update: 14-06-2009 • Contact Sitemap